HABER


ICCI, iki yıl aradan sonra yeniden fiziksel olarak düzenlendi.

22.03.2022


Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı & Konferansı ICCI, pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen 2020 ve 2021 yıllarındaki etkinliklerden sonra bu yıl yeniden fiziksel bir organizasyonla çevre ve enerji sektöründen paydaşları bir araya getirdi.

16-18 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde bu yıl 26. kez kapılarını açan ICCI’a ulusal ve uluslararası arenadan pek çok paydaş ve ziyaretçi katıldı. Yatırımcılarla buluşarak yeşil projelere yönelik TurSEFF finansman çözümlerine ilişkin sorularını yanıtlamak amacıyla kurmuş olduğumuz TurSEFF standı da üç gün boyunca ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarın yanı sıra ICCI kapsamında organize edilen ve bu yıl “Enerji piyasasında değişim ve dönüşüm” temasını ele alan Çevre ve Enerji Konferansında 45 ülkeden 15 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan 40’a yakın oturum gerçekleştirilerek enerji piyasasındaki dönüşüm geniş bir yelpazede ele alındı.

Her yıl olduğu gibi bu sene de TurSEFF moderatörlüğünde düzenlenen “Enerji Yatırımlarında Yeşil Finansman” oturumu bu yıl Türkiye İş Bankası, Solarwall ve Biyogaz Derneğinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. TurSEFF adına Finans Kurumları İlişkileri Müdürü Seyran Hatipoğlu’nun moderatörlüğünü üstlendiği oturuma Türkiye İş Bankası KOBİ ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürü Vedat Karahasanoğlu, Solarwall Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Birol Mançuhan ve Biyogaz Derneği Başkanı Altan Denizsel katıldılar. Enerji yatırımlarında yeşil finansman konusunun katılımcı kurumlar perspektifinden ele alındığı oturum, geniş bir dinleyici katılımıyla gerçekleştirildi.

Pandeminin getirdiği uzun aradan sonra organize edilen en geniş kapsamlı enerji ve çevre etkinliklerinden biri olan ICCI, üç gün boyunca enerji ve çevre alanlarında faaliyet gösteren çok sayıda firmayı, kamu kurum ve kuruluşlarını ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

 


Hizmet Talep Formu

Fikrinizin çevreci bir yatırıma dönüşmesi için tıklayınız.

Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Kredi İstatistikleri

Başlangıçtan Bugüne

14

faaliyet süresi (yıl)
 

2820

finanse edilen projeler

847

milyon Avro değerinde finansman
 

1194

bin hanenin
yıllık elektrik tüketimine denk enerji tasarrufu sağlandı

1334

bin otomobilin karbon emisyonunun önüne geçildi

762

MW kurulu yenilenebilir enerji gücü

Büyümeye devam ediyor!

TurSEFF Bileşenleri

Geliştiren
Finanse Eden
Destekleyen