HABER


TurSEFF Akıllı Şehirler Kongresinde

20.01.2020


15-16 Ocak 2020 tarihlerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi gerçekleştirildi.

Ankara’da, ATO Congresium’da organize edilen ve Türkiye’de akıllı şehircilik konseptiyle ilgili yönetici ve uzmanları bir araya getirerek akıllı şehirlere geçiş sürecine ivme kazandırmayı hedefleyen kongreye; belediyeler, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, girişimciler, firmalar ve dünyanın dört bir yanından uzmanlar katıldılar. TurSEFF’in de stant açarak katılım gösterdiği kongre, akıllı şehirlere geçiş sürecinde tüm tarafları bir araya getiren önemli bir platform oldu.

Etkinlik boyunca TurSEFF standını ziyaret eden çok sayıda ziyaretçi, standda her an hazır bulunan TurSEFF uzmanlarıyla mühendislik, finans, proje geliştirme ve pazarlama alanlarında fikir alışverişi yapma olanağı buldular. Sürdürülebilir şehircilik konseptinde proje geliştiren ve finansman arayışında olan çok sayıda belediye ve sektör paydaşı, TurSEFF uzmanlarıyla doğrudan temas kurarak önemli temaslar yapma imkanı yakaladılar.

Kongrede eş zamanlı olarak yürütülen çok sayıda oturumda akıllı şehircilik üzerine sunumlar yapıldı. TurSEFF olarak “Akıllı Enerji Çözümleri” paneline katılarak şehirler ve belediyeler özelinde TurSEFF’in finansman çözümlerini ve danışman destekli finansman yaklaşımını dinleyicilerle paylaştık.

 


Hizmet Talep Formu

Fikrinizin çevreci bir yatırıma dönüşmesi için tıklayınız.

Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Kredi İstatistikleri

Başlangıçtan Bugüne

14

faaliyet süresi (yıl)
 

2820

finanse edilen projeler

847

milyon Avro değerinde finansman
 

1194

bin hanenin
yıllık elektrik tüketimine denk enerji tasarrufu sağlandı

1334

bin otomobilin karbon emisyonunun önüne geçildi

762

MW kurulu yenilenebilir enerji gücü

Büyümeye devam ediyor!

TurSEFF Bileşenleri

Geliştiren
Finanse Eden
Destekleyen