HABER


Tekstil Sektöründe Temiz Üretim Semineri, Gaziantep

06.05.2019


TurSEFF tarafından organize edilen Tekstil Sektöründe Temiz Üretim ve Finansman İmkanları semineri Gaziantep’te yapıldı. Tekstil sektöründe potansiyel yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve başarılı örneklerinin paylaşıldığı seminer, Gaziantep’teki yerel yönetim ve özel sektör temsilcilerini buluşturdu.

Gaziantep Sanayi Odası evsahipliğinde 3 Mayıs 2019 Cuma günü Gaziantep’te düzenlenen seminer, Gaziantep Sanayi Odası genel Sekreteri Kürşat Göncü’nün açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye gelen TurSEFF Proje Müdür Yardımcısı Alican Özden ve TurSEFF Başmühendisi Mesut Avcı’nın sunumlarıyla TurSEFF kapsamında bugüne kadar finanse edilmiş olan başarılı uygulamalar ve pazardaki potansiyel yatırım fırsatları katılımcılarla paylaşıldı.

 

Seminerin ikinci bölümünde TurSEFF Pazarlama Başdanışmanı Arif Ergin’in moderatörlüğünde ve İş Bankası Kurumsal Bankacılık Pazarlama ve Satış Bölümü Müdür Yardımcısı Efsun Küçükgöze’nin katılımıyla çatı tipi güneş enerjisi santrallerinin finansman modelleri tartışıldı. Panelin sonunda düzenlenen soru-cevap bölümü dinleyicilerden yoğun ilgi gördü ve hem TurSEFF uzmanlarına hem de diğer katılımcılara çok sayıda soru yöneltildi.

 

İlki Denizli’de düzenlenen TurSEFF’in organize ettiği “Tekstil Sektöründe Temiz Üretim” seminerleri önümüzdeki dönemde başka illerde de devam edecek.


Hizmet Talep Formu

Fikrinizin çevreci bir yatırıma dönüşmesi için tıklayınız.

Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Kredi İstatistikleri

Başlangıçtan Bugüne

14

faaliyet süresi (yıl)
 

2820

finanse edilen projeler

847

milyon Avro değerinde finansman
 

1194

bin hanenin
yıllık elektrik tüketimine denk enerji tasarrufu sağlandı

1334

bin otomobilin karbon emisyonunun önüne geçildi

762

MW kurulu yenilenebilir enerji gücü

Büyümeye devam ediyor!

TurSEFF Bileşenleri

Geliştiren
Finanse Eden
Destekleyen