HABER


“Yerel Yönetimlerin Enerji Verimliliği ve İklim Değişikliği Çabalarını Desteklemek için Akran Diyaloğu” etkinliğine katıldık

26.11.2018


Akdeniz Birliği (UFM) üye ülkelerinden gelen yerel yönetim temsilcileri Akdeniz Birliği Sekreterliğinin düzenlemiş olduğu “Yerel Yönetimlerin Enerji Verimliliği ve İklim Değişikliği Çabalarını Desteklemek için Akran Diyaloğu” kapsamında bir araya geldiler.

24-29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen buluşmada; yerel yönetimlerin bu alandaki çalışmalarının daha iyi koordine edilmesi, sera gazı emisyonlarının azaltılması için yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği faaliyetlerinin teşvik edilmesi, yaygınlaştırması, iklim değişikliğinin yol açtığı olumsuz etkilere uyum zorlukları ve bölgesel işbirliğini güçlendirmek gibi konular ele alındı.

İklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesine yönelik çok sayıda proje finanse eden TurSEFF de bu etkinliğin katılımcılarından biriydi. Yapmış olduğumuz sunumda TurSEFF kamu finansmanı deneyimlerimizi katılımcılarla paylaştık.


Hizmet Talep Formu

Fikrinizin çevreci bir yatırıma dönüşmesi için tıklayınız.

Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Kredi İstatistikleri

Başlangıçtan Bugüne

14

faaliyet süresi (yıl)
 

2820

finanse edilen projeler

847

milyon Avro değerinde finansman
 

1194

bin hanenin
yıllık elektrik tüketimine denk enerji tasarrufu sağlandı

1334

bin otomobilin karbon emisyonunun önüne geçildi

762

MW kurulu yenilenebilir enerji gücü

Büyümeye devam ediyor!

TurSEFF Bileşenleri

Geliştiren
Finanse Eden
Destekleyen