HABER


TurSEFF’TEN ÇEVRECİ EKONOMİ SEMİNERLERİ - 5

12.12.2018


Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF, 5 ilde düzenlenmesi planlanan Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Seminerlerinin beşincisini Ankara’da düzenliyor. Potansiyel yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve başarılı örneklerinin paylaşılacağı seminer, yerel yönetim ve özel sektör temsilcilerini buluşturuyor.

Toplamda 5 ili kapsayan Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği seminerlerinin beşinci ve son ayağı 13 Aralık’ta Ankara’da düzenlenecek. Bugüne kadar Manisa, Erzurum, Şanlıurfa ve İstanbul’da gerçekleştirilen, AGİD, GENSED, GÜNDER, İSKİD, EYODER ve TURKOTED gibi sektörlerinin çatı kuruluşları işbirliği ile organize edilmekte olan seminerler, TurSEFF’in en önemli misyonlarından biri olan, çevreci ekonomi farkındalığının arttırılması ve bu alanda kurumsal kapasite geliştirme çalışmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Potansiyel Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve başarılı örneklerinin sektörün önde gelen uzmanları ve TurSEFF Danışmanları tarafından paylaşılacağı seminer; Yerel Yönetimler için Kaynak Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Potansiyelleri, Proje Finansmanı, Öncelikli Proje Alanları ve Fırsatları, Binalarda Çevreci Yaklaşımlar gibi başlıklardan oluşuyor.

13 Aralık 2018 Perşembe günü Türkiye Belediyeler Birliği’nin evsahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Semineri” İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nın açılış konuşması ile başlayacak. Seminer boyunca TurSEFF ekibinin yapacağı sunumların yanı sıra AGİD, EYODER, GÜNDER, İSKİD, TURKOTED ve TuREEFF yöneticileri sektörleri ile ilgili son gelişmeleri katılımcılarla paylaşacaklar.


Hizmet Talep Formu

Fikrinizin çevreci bir yatırıma dönüşmesi için tıklayınız.

Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Kredi İstatistikleri

Başlangıçtan Bugüne

14

faaliyet süresi (yıl)
 

2820

finanse edilen projeler

847

milyon Avro değerinde finansman
 

1194

bin hanenin
yıllık elektrik tüketimine denk enerji tasarrufu sağlandı

1334

bin otomobilin karbon emisyonunun önüne geçildi

762

MW kurulu yenilenebilir enerji gücü

Büyümeye devam ediyor!

TurSEFF Bileşenleri

Geliştiren
Finanse Eden
Destekleyen