HABER


TurSEFF'TEN ÇEVRECİ EKONOMİ SEMİNERLERİ - 2

06.11.2018


5 ilde yapılması planlanan Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Seminerlerinin ikincisini Erzurum’da düzenliyoruz. Potansiyel yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve başarılı örneklerinin paylaşılacağı seminer, yerel yönetim ve özel sektör temsilcilerini buluşturuyor.

Sürdürülebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği yatırımları için finansman sağlamak üzere geliştirilen Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF), kamu ve özel sektör tarafından uygulanacak projelere destek vermeye devam ediyor. Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Seminerleri, TurSEFF’in en önemli misyonlarından biri olan, çevreci ekonomi farkındalığının arttırılması ve bu alanda kurumsal kapasite geliştirmeye yönelik çalışmalarından biri olacak.

2018 yılının sonuna kadar Türkiye’nin farklı kentlerinde AGİD, GENSED, GÜNDER, İSKİD ve TURKOTED gibi sektörlerinin çatı kuruluşları işbirliği ile; yapılacak olan seminerlerin ikincisi 7 Kasım 2018 tarihinde Erzurum’da yapılacak. Potansiyel Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve başarılı örneklerinin sektörün önde gelen uzmanları ve TurSEFF Danışmanları tarafından paylaşılacağı seminer, Yerel Yönetimler için Kaynak Verimliliği Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Binalarda Enerji Verimliliği, ESCO (enerji Verimliliği Hizmet Şirketleri) Finansmanı ve Proje Finansmanı olmak üzere toplam 5 modülden oluşuyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 7 Kasım 2018 Çarşamba günü Palandöken’de Snow Dora Hotel’de düzenleyeceğimiz ve moderatörlüğünü İTÜ öğreğim görevlisi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun yapacağı seminerimize, AGID Genel Sekreteri Zeynep Akkaya, İSKİD Üyesi Arslan Çağlayan Gürel, TURKOTED Üyesi Efecan Ülkü, GÜNDER Genel Sekreteri Faruk Telemcioğlu, Adrian Caduff Kentsel Atık Yönetimi Uzmanı ve TuREEFF İş Geliştirme ve Pazarlama Başdanışmanı Arif ERGİN de konuşmalarıyla katkıda bulunacaklar.


Hizmet Talep Formu

Fikrinizin çevreci bir yatırıma dönüşmesi için tıklayınız.

Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Kredi İstatistikleri

Başlangıçtan Bugüne

14

faaliyet süresi (yıl)
 

2820

finanse edilen projeler

847

milyon Avro değerinde finansman
 

1194

bin hanenin
yıllık elektrik tüketimine denk enerji tasarrufu sağlandı

1334

bin otomobilin karbon emisyonunun önüne geçildi

762

MW kurulu yenilenebilir enerji gücü

Büyümeye devam ediyor!

TurSEFF Bileşenleri

Geliştiren
Finanse Eden
Destekleyen